Печатните рекламни материали са средство за представяне на дейността на фирмата и на нейната продукция. Те представят продуктовата гама на дадена фирма, могат да съдържат детайлни характеристики на посочените продукти. Използват се снимки за онагледяване и обяснителен текст. Може да съдържат “горещи” оферти, както и предимства на предлаганите продукти пред конкурентните. Целта, която се поставя, е вдигане на оборота (продажбите). Точно поради тази причина, когато поверявате изработването на печатни рекламни материали, трябва да сте с ясна стратегия и да сте в готовност да сътрудничите максимално, за да се предложат най-добрите решения, които да оправдаят целта. Можем да произведем както рекламни материали за бързооборотни стоки, така и за добрия имидж на вашата фирма. Не стойността на рекламния материал ще направят Вашия бизнес по-успешен, а офертите към Вашите клиенти, които се съдържат в него. Нашият съвет е за печатни рекламни материали да използвате Ваши качествени фотографии, защото първо трябва клиентът да види продукта и после ще прочете, ако сте го заинтригували. Размерите на листовките, фирмените каталози и диплянките могат да бъдат както стандартни, така и съобразени с желанията на клиента. Форматът е без ограничение: А6, А5, 1/3 А4, А4, А3 и др. Печат по СМУК – едноцветен или пълноцветен, както и допълнителни цветове по Pantone. Възможни са довършителни операции като лакиране, ламиниране, частично лакиране, топъл печат. В зависимост от броя на страниците, се използват два вида подвързване: с телчета (обикновени или омега) или термолепене.

Брошури

Брошурата е изделие, състоящо се от сгънати и вложени една в друга печатни коли. Обикновенно броят на страниците е от 8 до 16 и най-често колите са подвързани с телчета. Възможните формати са А6, А5, А4, ориентирани вертикално или хоризонтално. Печатат се на различни грамажи хартии. Могат да бъдат отпечатани на хартия от 70 до 350 г/м2 с възможност за поставяне на надпечатен, акрилен, UV лак (цялостен или частичен), матов, гланцов или ефектен ламинат.

  • Телово шиене –телчета (обикновени или омега).
  • Форматът е без ограничение: А6, А5, 1/3 А4, А4, А3 и др.
  • Печат по СМУК – едноцветен или пълноцветен, както и допълнителни цветове по Pantone.
  • При желание от страна на клиента на брошурите може да бъде добавена корица. Корицата може да се отпечата на по-тежка хартия от тялото.
Забележка: За да подшиете с телбод каталог или брошура, страниците трябва да са кратни на 4.

Каталози

Те са най-солидното средство за представяне на дейността на фирмата и на нейната продукция. Това е издание без ограничения нито във формат, нито в обем, но насочеността му е доста конкретизирана. Представя се продуктовата гама на дадена фирма, като се отбелязват артикулни номера и най-общи или детайлни характеристики на посочения продукт. Използва се снимка за онагледяване и обяснителен текст. Технически възможности при печат на каталози са най-широки: Формати: A6, A5, A4, А3 и нестандартни; Цветност: 1/2/3/4/5/6 цвята, печат по Пантон; Материали: тяло: 80, 90, 115, 130, 150, 170, 200, 250, 300, 350 гр./кв.м. корици: 80, 90, 115, 130, 150, 170, 200, 300, двустранен хром 250, 350 гр./кв.м., 250, 350 мат, Опции: мат-ламинат, гланц-ламинат, UV лак, частично лакиране, биговане и др.

Листовки и Флаери

Позволяват да представите вашия бизнес в размера, който ви допада – от мини размера А6, през 1/3 А4 и А5 до пълния формат А4. Тези малки листчета са най-бързото и икономично средство за реклама на нови продукти и услуги пред голям брой потенциални клиенти. Често флаерите (листовките) се печатат в по-големи тиражи, което значително намалява единичната им цена и позволява по-широкото им разпространение. Големият избор от формати, цветност, вид на хартията и лесното разпространение, ги правят атрактивен и достъпен рекламен носител. Оповестяване на промоции, ценови или продуктови листи са едни от най-честите приложения на флаерите.

Дипляни

Размерите на листовките, фирмените каталози и диплянките могат да бъдат както стандартните размери, така и с размери и форма по желание на клиента. Стандартните размери за диплянки са А3 формат (420х297 мм) с една или с две гънки, А4 формат в разгънат вид (210х297 мм) като по желание могат да бъдат с една или две гънки, А5 формат (148х210 мм) - с една или 2 гънки. Стандартният печат се извършва по CMYK скалата за цветове, като е възможно да се постави частично или цялостно UV лакиране, гланц или мат ламинат или в комбинация мат ламинат + частично UV лакиране, което придава тежест и стил на крайния продукт.

Графичен Дизайн

Печатница СЕЛЕКТ ПРИНТ разполага със специалисти, които могат да създадат най-подходящия за вашата компания дизайн.

Дигитален печат

За всеки клиент, който цени идеите си, държи на качеството и иска кратки срокове за изработка на желаните печатни изделия, цифровата печатна техника е правилното решение.

Направете запитване.

Довършителни операции

Печатница "СЕЛЕКТ ПРИНТ" предлага широка гама от довършителни операции по-долу може да ги разгледайте подробно

Нагоре

Copyright © 1995-2016 Селект принт