Отпечатване на менюта за заведения Менюто е като добър екскурзовод, то трябва да впечатлява, да разяснява и да забавлява. С изразителност и съдържание менюто може да запали любопитството във вашите клиенти и да ги заинтригува.
Ето защо професионалната му изработка е от решаващо значение.

При нас може да направите своя избор между вариантите с меки корици и захват с телче или спирала, които са ефектен и икономичен вариант, подходящ за сезонни заведения. Менютата, които предлагаме могат да са от тип Диплянка (с твърди корици 2-3мм, пълноцветно отпечатани и ламинирани с мат или гланц ламинат. Ламинирани менюта, тип книжка, захванати отстрани със спирала. 
За по-голяма устойчивост можете да поръчате менюта защитени с матиран или гланциран ламинат с различна дебелина, а ако се нуждаете от винен лист, обедно меню или промоционални вложки ще ви препоръчаме менюта със сгъвка, а за по-голяма издръжливост ще насочим изборът ви към менюта с каширани корици.

Графичен Дизайн

Печатница СЕЛЕКТ ПРИНТ разполага със специалисти, които могат да създадат най-подходящия за вашата компания дизайн.

Дигитален печат

За всеки клиент, който цени идеите си, държи на качеството и иска кратки срокове за изработка на желаните печатни изделия, цифровата печатна техника е правилното решение.

Направете запитване.

Довършителни операции

Печатница "СЕЛЕКТ ПРИНТ" предлага широка гама от довършителни операции по-долу може да ги разгледайте подробно

Нагоре

Copyright © 1995-2016 Селект принт