Качествените и стойностните визитки се пазят дълго, те носят послание за естетика и стил у притежателя им.
Визитните картички при нас се отпечатват на картон 250 до 300 гр. картон, в зависимост от вида и структурата му. Предлагаме визитки отпечатани на офсетов печат с UV лак, като минималното количество е 500 бр. (разбира се цената е доста по-евтина при този вид печат, но за сметка на това периода за отпечатването е по дълъг от 1 до 3, 4 седмици) и визитки, отпечатани на цифров печат, като минималното количество за отпечатване е 120 бр.

Погрижете се да имате винаги под ръка достатъчно визитни картички, за да не изпадате в неудобни ситуации.
Опитайте се да усвоите правилата, свързани с оформлението на визитките в различните държави, с които правите бизнес. Целта е да правите добро впечатление на партньорите си.

Информация

Icon 02

Информация

Визитната картичка е неразделна част от доброто представяне на бизнеса ви. Много често тя формира у партньорите ви първото впечатление за вас и вашата компания /фирма. Без да пренебрегвате цената, фокусирайте се върху качеството им. Визитните картички не са просто лист хартия с информация за контакти, те представят вас и вашата компания/ фирма. Този, на когото давате визитката си, изгражда въз основа на нея първото си впечатление за вас – много често още преди да е прочел информацията на визитката. Инвестирайте в подходящо лого и дизайн на визитката. Изберете плътна и красива хартия, а не непременно най-евтината. Разгледайте възможните ламинати за вашата визитка и изберете такъв, който ще придаде на цветовете й допълнителна дълбочина и ще я направи приятна на докосване при допир. Допитайте се до специалисти, когато обмисляте визитните си картички. Запомнете, че колкото повече внимание към детайла и усет за качество вложите във визитките си, толкова повече доверие ще събудите у партньорите си. Извлечете максимума от употребата на визитните си картички. Не се страхувайте да ги използвате като маркетингов инструмент. Давайте ги на всекиго, когото срещнете. Добра идея е да давате на партньорите си по няколко визитки – така те ще могат да ги раздават на свои познати. Добавете стойност към визитните си картички. При възможност използвайте гърба на визитката за нещо полезно – календар, карта, талон за достъп/ отстъпка. Така удължавате живота й и ще бъдете сигурни, че вашите партньори ще я пазят и използват.

История

Icon 01

История

Първообразът на визитните картички се появил за пръв път през XV век в Китай. В началото аристократите изпращали красиво изработени и украсени парченца хартия, за да известят своето пристигане в даден дом. Тази традиция бързо се разпространила във Франция и Англия през XVII век, където станала неотменна част от етикета на образованите и високопоставени хора. В началото визитките били много скъпи, изработени на ръка и със сложна украса. С въвеждането на печатната преса станало възможно производството на относително достъпни визитки, но тогава заможните хора започнали да търсят все по-впечатляващи и скъпи начини да отличат своите визитни картички от масово произведените. Появили се визитки от сложно обработени парчета тъкани, плочки слонова кост, сребърни или стъклени плочици с изящно гравирани фамилни гербове и символи. Благородниците и богатите търговци и индустриалци започнали да поставят специални кутии за визитки до входната си врата, в която посетителите поставяли своята визитка и разглеждали кой друг е посещавал този дом или седалище на компания. Докато при заможните слоеве от населението визитките ставали все по-скъпи и екстравагантни, дребният бизнес бързо осъзнал предимството на отпечатаните с печатна преса визитки, добавяйки към името си и адрес, както и кратки описания на дейността си. Често в тези визитки се помествали дори схематични карти, помагащи на клиента да открие определен магазин или кантора. С развитието на печатните технологии визитките се превърнали в първите масово отпечатвани артикули с цветни картинки върху тях. Първи търговците на тютюн в САЩ се сетили да поставят на гърба на визитките си цветни картинки на бейзболисти, превръщайки ги в артикул, подходящ за колекциониране. Така клиентите пазели дълго получените визитки и те придобили допълнителна стойност.

Графичен Дизайн

Печатница СЕЛЕКТ ПРИНТ разполага със специалисти, които могат да създадат най-подходящия за вашата компания дизайн.

Дигитален печат

За всеки клиент, който цени идеите си, държи на качеството и иска кратки срокове за изработка на желаните печатни изделия, цифровата печатна техника е правилното решение.

Направете запитване.

Довършителни операции

Печатница "СЕЛЕКТ ПРИНТ" предлага широка гама от довършителни операции по-долу може да ги разгледайте подробно

Нагоре

Copyright © 1995-2016 Селект принт