Хартиени торби

За вашите промоционални цели ние можем да отпечатаме хартиени торби с различни размери, тясно съобразени с вашите нужди. Здрави, сгъваеми и красиви, те ще пренесат не само продукта, но и Вашето послание. Хартиените торби са със стандартна форма. Торбите са подсилени с картони на дъното и в зоната на дръжките. Картонът в зоната на дръжките е скрит под подгъва, докато картонът на дъното остава видим.

Размери

Възможно е да бъде направена щанц форма за нов размер по поръчка на клиента.
Разполагаме с размери:

  • 12.5/3.5/8 cm
  • 15/3,5/12 cm
  • 38.5/8.5/8.5 cm
  • 35/8.5/23 cm
  • 35/10/33 cm

Печат

Хартиените торби се печатат основно на офсетова печатна машина. Предимствата на този метод спрямо останалите е в бързото производство, високото качество на печат, както и ниската себестойност при по-големи тиражи. Освен печат отвън и отвътре на торбата, картончето, което подсилва дъното също може да бъде отпечатано. Освен чрез офсетов печат, поставянето на лого върху торбата може да бъде направено с топъл печат в различни цветове, частичен УВ лак или релеф.

Хартия

Високото качество на влаганите материали допринася за безкомпромисното качество и на произвежданите опаковки. Всички материали се доставят от сертифицирани производители. Подбраните хартии, Крафт и Едностранно хромова, са винаги налични. С грамажи от 140 гр/кв.м. до 235 гр/кв.м. и различните структури на хартиите, ние съветваме клиентите си за най-подходящата хартия спрямо избрания от тях формат и тип торба.

Довършителни операции

Щанцоване на рекламните торбички по зададената форма. Възможност за голямо разнообразие от цветове на памучни връзки, сатенени и памучни ленти, хартиени връзки, които с различните варианти за поставяне допринасят за уникалния вид на Вашата опаковка.

Контакти

България,
6300 гр. Хасково,
източна индустриална зона
/района на вторични суровини/.
Тел.: +359 878 49 44 33